Inimioare de carton și ziua îndrăgostiților

  •  

Nu știu prea multe despre sărbătoarea de astăzi, dar nici nu vreau să pierd timp(nici nu am timp) căutând informații despre Valentine’s Day. Tot ce îmi aduc aminte sunt inimioarele pe care le primeam de la fete în clasele primare, iar numărul de inimioare arăta cât de cool ești și în același timp îți dădea o doză de valoare în fața celorlalți. Și eu am dat câteva inimioare, dar foarte puține, pentru că eram timid… sau poate orgolios?

O parte din fetele de la care am primit inimioare și-au păstrat obiceiul de a-și dărui inima la fel de ușor cum o făceau în copilărie, iar o parte din băieți percep și la maturitate inimile ca și trofee care le dau valoare și îi fac să se simtă macho. Asta văd la tinerii de astăzi. Gestionează dragostea așa cum o făceau în copilărie uitând că inima nu este din carton. Își vând dragostea pe bani mărunți, după care primesc înapoi o inimă șifonată și lipsită de puterea de a mai crede în dragostea adevărată, dragoste care aduce fericire pe termen lung, dragoste care te face să crezi în veșnicie și să vrei să o împărți cu cel pe care în iubești.

Eu mi-am încredințat inima în mâini sigure. Am semnat un contract pe viață, iar în loc de garanție am primit trei inimi care îmi confirma că am făcut o investiție profitabilă.

Fără a da o însemnătate prea mare acestei zile, care din perspectiva mea este la fel ca celelalte, vă indemn să cugetați bine înainte de a dărui cuiva cel mai frumos lucru pe care la pus Dumnezeu în om. Dragostea! Iar cei care au primit inima cuiva, aveți grijă de ea!

O zi frumoasă! Iubiți-vă tot timpul, chiar și astăzi!

Commentarii Facebook
Written by Lilian