Cum să-ți scoți din sărite prietenii de Revelion

  •  

Mai sunt câteva ore și vine 2018. Mese încărcate, cadouri și bineînțeles tot felul de urări și felicitări adresate colegilor, prietenilor și rudelor. Vă prezint mai jos câteva lucruri pe care le puteți face astfel încât felicitarea să nu rămână „neobservată”.

1. Trimiteți la toți prietenii același mesaj de felicitare cu o poezie sau un cântecel.

De ce să pierzi timp și să te chinui pentru a scrie o felicitare personalizată, dacă este plin internetul cu felicitări și poezii frumoase. Nu cumva să uitați să scrieți la începutul mesajului: Special pentru tine!!!

Vă las mai jos câteva exemple „geniale” de felicitări ca să nu pierdeți timp căutând pe internet. Prietenii cu siguranță vor rămâne marcați.

“Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2018!”

“Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!”

“La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!”

2. Trimiteți la toți prietenii de pe messenger o felicitare care să conțină următoarele cuvinte: trimite la toți prietenii dacă vrei să fii fericit

Nu fi zgârcit la blesteme. Poți pomeni Apocalipsa sau potopul în mesaj.

Mai există și alte variante:

Trimite acest îngeraș, tuturor persoanelor dragi cărora le pasă de tine si tie îți pasă de ei.

Sper să fiu prima persoană care a pus un pom de Crăciun pe pagina ta, îți va aduce atâtea norocuri … Dă-i altor 10 persoana pentru care îți pasă, chiar și pentru mine dacă vrei. 

3. Postați pe pagina de Facebook o poză cu îngerași sau un brad și etichetați toți prietenii din listă, chiar și pe cei pe care nu i-ați băgat în seamă din 2013

Mesajul poate suna cam așa: Dragii mei, mulțumesc lui Dumnezeu că existați. La mulți ani!

De fapt mesajul nu prea contează, important este să etichetați cât mai multe persoane, astfel încât fiecare să primească zeci de notificări atunci când cineva dintre cei etichetați vor răspunde la felicitarea originală.

4. Creați un grup pe messenger, WhatsApp sau Viber, adaugă toți prietenii în acest grup și scrie o felicitare.

Prietenii care nu se cunosc între ei vor fi fascinați de urările de bine (mulțumesc; la mulți ani și ție; te pup; ce drăguț, erc.) de la persoanele necunoscute din acest grup, după care vor urmări cu interes cum părăsesc grupul toți pe rând.

5. Atașați pe mail sau pe messenger un filmuleț. Conținutul este irelevant, important este să ocupe cât mai mult spațiu.

Prietenii au o grămadă de loc liber pe telefon sau laptop și abia așteaptă să-l umple cu filmulețele pe care le primește cu regularitatea de la tine. Trimite câte un filmuleț de Crăciun și unul de revelion. Să nu uiți și de 8 martie.

6. Faceți un rezumat al anului care a trecut.

În detalii să povestiți ce ați reușit și ce nu ați reușit. Să mulțumiți tuturor pentru tot ce au făcut pentru voi și să nu uitați să-L pomeniți pe Dumnezeu. Cu siguranță el are cont de Facebook și apreciază că L-ai pomenit și pe El (poate ar fi mai potrivit să apleci genunchiul să să-I mulțumești personal). Să nu mulțumiți personal nimănui, e suficient să scrieți o postare cu toate detaliile foarte „interesante” din 2017.

Mă opresc aici, dar cu siguranță lista poate continua. Aștept să continuați voi lista.

La mulți ani!

P. S. Dacă nu distribuiți acest articol, o să vi se ofilească florile din casă și s-ar putea să moară și Grivei (dacă nu aveți, al vecinului).

Commentarii Facebook
Written by Lilian