Gesturi de iubire

  •  

Atunci când cele trei femei din casa mea mă cheamă cu ele la cumpărături, simt aceleași emoții pe care le aveam atunci când mă chema tata la săpat grădina. Există și excepții, dar sunt rare. Este o exagerare intenționată pe care sper să o citească și doamna mea, împreună cu ochioasele mele, ca să înțeleagă cât de mult le iubesc. Da, pentru un bărbat, momentele de shopping pot însemna un gest de iubire.

Sunt sigur că sunt și bărbați care merg la cumpărături cu placere, însă majoritatea bărbaților pe care îi cunosc eu, ar alege să sape grădina.

Gesturi de iubire

Lăsând la o parte gluma, viața unei familii fericite este formată din gesturi de iubire. Iar ca celălalt să se simtă iubit, gesturile trebuiesc traduse pe limba lui.

Cunosc multe persoane care își manifestă iubirea într-o limbă pe care celălalt n-o înțelege și nici nu realizează cât de frumoasă ar fi viața dacă ar încerca să iubească pe limba celuilalt.

Eu mă simt iubit când doamna mea mă strânge elegant de mână atunci când vorbesc prea mult, în loc să-mi facă observație în public. Mă simt iubit când când ochioasele mele vorbesc în șoaptă ca să nu mă trezească în timp ce eu mă prefac că dorm. Mă simt iubit atunci când văd că cei din casa mea mă iubesc în limba mea.

Și ca să revenim la cumpărături, vreau să știți dragi doamne și domnișoare, cât de banal nu ar suna, pentru noi, bărbații, shopping-ul este un chin, dar acceptăm de multe ori acest chin pentru că vă iubim. Este un gest de iubire pe limba voastră.

Și ca să nu supăr pe nimeni și să vorbesc mai ușor limba celor trei femei din haita noastră, așa cum ați văzut și în video, iau mereu cu mine o carte și toți avem de câștigat. Ele au liniște și nimeni nu le bate la cap, iar eu mai adun câteva pagini citite în palmares.

Și pentru că este perioada sărbătorilor, perioadă în care oricât de mult ai vrea să fugi de cumpărături, nu ai cum, am acceptat să-mi însoțesc inamicii până la ușa magazinului Smyk All for Kids.

După ceasul meu, cumpărăturile au durat aproape o oră, iar după ceasul soției mele, doar 5 minute.🙈Așa se întâmplă când faci lucruri care îți plac. Norocul meu și al portofelului meu este că în această perioadă în toate magazinele Smyk sunt reduceri de la toată gama de Moș Crăciun.

Am venit să cumpărăm o geaca pentru Anais și am ieșit cu desaga plină. Am cumpărat cadou și pentru bebelușul lui Anca care încă nu s-a născut. 😂

Repet, dragi doamne și domnișoare, pentru noi shopping-ul împreună cu voi este un gest de iubire și ne-am bucura să-l prețuiți. Iar vouă dragi bărboși, vă aduc aminte că o carte poate salva o ieșire la Mall.

Commentarii Facebook
Written by Lilian