Timp de 15 ani această bătrânică venea în același magazin ca să citească

  •  

Am citit această întâmplare ieri și am decis să o împart cu voi.

Într-un centru comercial din Kiev, Bohdan Hdal, a observat în raionul de cărți o bătrânică pe care o mai văzuse de mai multe ori. După cum s-a aflat ulterior, această bătrânică timp de 15 ani venea în acest magazin ca să citească. Din spusele lui Bogdan, în această perioadă magazinul și-a schimbat denumirea de mai multe ori, neschimbată a rămas doar prezența acestei femei de la raionul de cărți.

S-a apropiat de bătrînică, încercând să lege o discuție cu ea și i-a spus că o vede destul de des citind, la care femeia ia răspuns: ” Ce să fac altceva? Acasă nu am ce face. Viața este grea”. S-a rușinat și a plecat, punând cartea la loc, pe raft. A reușit doar să afle că o chemă Anastasia.

După ce a plecat bătrânica, lui Bogdan i-a părut rău de intervenția sa care se pare ca intimidat-o pe eroina noastră.

A postat pe facebook această istorioară care a atras atenția multora. După ce a devenit publică povestea, magazinului a decis să pună un fotoliu în raionul de cărți, special pentru bătrânica noastră.

Este un gest frumos care arată că există frumos și bine în această lume, iar pe noi ne încurajează să nu rămânem indiferenți atunci când putem schimba realitatea din jurul nostru.

Commentarii Facebook
Written by Lilian